Commentaren: 5
 • #5

  Renee (zaterdag, 13 november 2021 21:17)

  Wat een geweldige ervaring!
  Mijn man en ik komen uit een stressvolle periode, en ik zocht iets ter ontspanning. Schot in de roos en voor herhaling vatbaar!!
  Susanne is professional en zeer kundig, maar ook een fijne persoonlijkheid.

 • #4

  Rachel Robijn (zondag, 30 mei 2021 17:23)


  Het is een stukje oase in Tilburg. Suus is heel relaxed en rustig en neemt ook de tijd voor je, ze masseert ook heel rustig en praat je er ook doorheen. Ze masseerde zo goed dat ik bijna in slaap viel . Echt een aanrader ik kan helaas geen tien sterren geven. Het is een lief mens met een hart voor mensen.

 • #3

  Linda (woensdag, 26 mei 2021 15:37)

  Linda
  (28-4-2021)

  Bindweefselmassage

  Als moeder van 4 ben je altijd onderweg en vanuit mijn natuur (en ook de drukte) ben ik snel geneigd om mezelf een beetje te vergeten. Energielevels dalen snel je hebt altijd tijd te kort in een dag. Resultaat: dalende energielevels en een vermoeid lichaam.
  Vanuit het motto, wat voor invloed kan ik er zelf op uitoefenen, tijd dus om daar verandering in aan te brengen.
  Na wat speurwerk op internet (en facebook), kwam ik terecht op de pagina van Susanne.
  Onder de noemer bindweefselmassage las ik het volgende: minder vermoeid, betere doorbloeding, minder stress, strakkere huid, bijkomend voordeel, helpt tegen cellulite..... uhm, JA!
  Dus zo gezegd, zo gedaan en mail gestuurd.
  Een vriendelijke Susanne belt me later op en samen maken we een behandelplan.
  De dag van de eerste behandeling breekt aan en ik heb voor de zoveelste keer weer slecht geslapen, met een druk gezin merk ik dat mijn hoofd altijd bezig is. Dit geef ik dan ook aan en tevens benoem ik dat ik vaak last heb van hoofdpijn en pijn in mijn nek. Na het intakegesprek mag ik plaats nemen op tafel.
  Deze tafel staat in een leuk gedecoreerde en aangenaam warme kamer.
  Na veel gelezen te hebben, weet ik ondertussen dat bindweefselmassage niet bepaald voor de ontspanning is, maar ik heb me voorgenomen dat ik me laat verrassen.
  Ze begint aan de massage eerst met haar handen en zoals ze al zei, het voelt inderdaad een beetje als prikkeldraad. Mijn rug is als eerste aan de beurt. Na manueel te werk te zijn gegaan pakt ze een cup en smeert ze mijn rug is met een heerlijke olie. Vervolgens plaatst ze de cup en maakt vloeiende bewegingen. Nou ik kan je vertellen, fijn is anders, maar ik houdt me voor dat het voor een goed doel is. Steeds toetst Susanne hoe het gaat en legt ze uit wat ze aan het doen is, heel erg fijn!
  Na mijn rug zijn mijn benen aan de beurt. Hetzelfde riedeltje, eerst manueel, daarna met de cup. Moet zeggen dat mijn benen het iets minder prettig vonden als mijn rug, maar het is te doen. Het uur vliegt voorbij en ze is klaar voordat ik er erg in heb. Ow, nou, dat is dan eigenlijk wel jammer. Er staat een flesje water voor me klaar en er liggen 2 snoepjes, deze snoepjes worden in een later stadium mijn toetje. Tevens krijg ik van haar 2 cups om tijdens de behandeling thuis te gebruiken.
  Ik bedank haar en we groeten elkaar: 'tot over een paar dagen'.
  Een beetje onder de indruk rijdt ik naar huis en merk meteen dat ik minder last heb van mijn rug en schouders. Ik weet niet wat ze heeft gedaan, maar het lijkt wel alsof mijn schouders 5 centimeter zijn gezakt.
  Het mooiste moet nog komen, namelijk, wanneer ik de volgende ochtend wakker wordt, merk ik dat ik voor het eerst sinds lange tijd, de hele nacht heb doorgeslapen! Wauw!
  Vandaag staat mijn laatste en negende behandeling gepland en ergens vind ik het heel jammer, want ik merk dat ik inderdaad veel minder moe ben, ik slaap een stuk beter, ik heb niet meer zo'n koude voeten (welkome verrassing) en mijn huid is inderdaad strakker.
  Conclusie is in ieder geval, ik ben om! Het resultaat is bij mij niet alleen zichtbaar, maar de behandeling heeft zeer zeker ook iets gedaan voor mijn algemene gevoel van rust. Ik heb dan ook meteen diverse cups aangeschaft voor thuis voor mijn lichaam en gezicht. Wat heerlijk dat je die ook gewoon onder de douche kunt gebruiken.
  Wat een heerlijke ervaring was dit en wat een fijne masseur is Susanne, ze luistert, geeft tips en weet echt waar ze het over heeft.. Dit had ik veel eerder moeten doen.

  Liefs een blije mama van 4


  Liefs Linda

 • #2

  Leon van Grinsven (zaterdag, 09 maart 2019 17:17)

  Ik ben bij Susanne gekomen vanwege hoofdpijnklachten. Zij weet de juiste spieren te masseren om mijn hoofdpijn te laten verdwijnen. Een massage zorgt er voor dat ik weer een lange tijd vrij ben van klachten. Na een massage voel ik me ook verder erg ontspannen. Susanne is erg vriendelijk, attent en professioneel. De entourage is erg prettig. Een massage van haar is elke keer weer een cadeautje. Het is heerlijk om door haar gemasseerd te worden. Ik gun het iedereen.

 • #1

  Bart Gysens (zondag, 10 september 2017 16:26)

  Gemasseerd worden door Susanne is een feest . Ik ken haar als een hartverwarmend mens, iemand die het fijn vind om voor mensen te zorgen. Ik ben al door verschillende mensen gemasseerd, dus ik weet wat er zoal op de markt te koop is. In Susannes handen mogen zijn voelt iedere keer weer bijzonder...... warm , verzorgend ....ik ben er wel eens door geraakt, moet dan een traantje wegpinken , dat heeft ze dan in de gaten en geeft me een aai over mijn bol. Superaanrader......ik vind je geweldig Susanne.