COVID 19 oftewel CORONAVIRUS

 

Vanaf 11 mei 2020 zijn de masseurs weer aan de slag. 

Erg fijn, maar ook begrijpelijk als jij nog wat huiverig bent.

Mocht je het toch aandurven dan ben je uiteraard van harte welkom bij Bal@nce body and mind.

 

Bij aankomst worden er geen handen geschud. In de praktijk wordt er gebruik gemaakt van desinfecterende handgel, de handdoeken worden zoals altijd per persoon verschoond en de ruimte wordt regelmatig gelucht en schoongemaakt na elke behandeling. Ook is de ruimte wat leger gemaakt en wordt je verzocht zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet. 

Betaling vindt bij voorkeur plaats via een pinbetaling (contactloos) of een betaalverzoek, maar contant is ook mogelijk.

 

Er wordt er niet standaard gebruik gemaakt van mondkapjes. Je bent zelf vrij om deze te gebruiken. In de praktijk zijn ook mondkapjes aanwezig. Deze mag je ook gebruiken indien gewenst.

Water drinken doen we na afloop niet samen, maar je krijgt een flesje water mee na afloop van de behandeling.

 

Indien er tussentijds klachten zijn opgetreden zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of verhoging/koorts (vanaf 38 graden Celsius) dan blijf je thuis.

De afspraak wordt in deze periode kosteloos geannuleerd.

 

Heel graag tot ziens bij Bal@nce body and mind :-) 

 

 

Voor alle klanten geldt: U kunt geen afspraak maken als u één van onderstaande vragen met JA beantwoord.

1.      Heeft u (de afgelopen 24 uur of) op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.      Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.      Heeft u het nieuwe Coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.      Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe Coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

 5.     Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe Coronavirus is vastgesteld?